9 persoons appartement

Drie slaapkamers en drie badkamers verdeeld over twee verdiepingen

Het unieke design van dit 9-persoons appartement maakt het zeer onderscheidend in zijn soort. Het appartement verdeeld zich over twee verdiepingen waarin de façade volledig van glas is voorzien. In het centrale deel van het appartement, waar het trappenhuis is gevestigd, is de nok zichtbaar vanaf de begane grond, wat een zeer ruimtelijk gevoel geeft. Dit appartement heeft een vloer oppervlakte van circa. 116 m² met een balkon met panoramisch uitzicht op de skipiste. 

De glasfaçades creëren een ruime living die toegang bied tot het royale balkon, waardoor buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen. De grote balkons variëren in vloeroppervlakte van circa. 20 m². Op het balkon bevindt zich de outdoor spa. 

Dit appartement beschikt over drie ruime familie slaapkamers welke allen zijn uitgerust met een twee persoons bed en een enkel bed. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer welke zijn voorzien van een regendouche, toilet en wastafel. Ieder appartement beschikt over privé wellness faciliteiten zoals een Finse sauna en een Spa op het terras.

De sfeervol ingerichte living is verdeeld over twee verdiepingen beschikt boven over een royale eethoek met een volledig uitgeruste woonkeuken met een kookeiland en beneden een gezellige zithoek. Dit appartementen wordt gekenmerkt door het panoramische uitzicht over de skipiste en het spraakmakende design.

Daarnaast beschikt elk appartement over eigen parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage.

Download de brochure